Fine Art Prints

Även kallat Giclée är ett kvalitativt sätt att reproducera ett verk. Trycket görs med pigmenterat bläck på ett högkvalitativt arkiveringsbeständigt konstpapper, Hahnemühle German Etching 310 g/m². Jag som konstnär fastställer en begränsad upplaga. Tryckeriet skriver ut och jag signerar. Arkivbeständigheten vid inramning med glas är minst 70 år utan att synliga färgförändringar uppstår. 

Posters

En billigare variant av Fine Art Print. Här används ett papper som är ett mellanting mellan traditionellt matt fotopapper och konstpapper. Ingen begränsad upplaga eller signatur.

P.S. Du kan få vilken som helst av mina originalmålningar som Fine art print eller poster.

Titel: En del av min mammas klänning

Vissa händelser i livet kan etsa sig fast i minnet. Oftast minns man inte så mycket från sina tidiga år, men en bild har följt mig som jag länge har tänkt att jag, på något sätt, måste göra något av. Jag vet inte varför just detta minne har varit så tydligt trots att det är så länge sedan.  En sommardag när jag var 4 år var jag och min familj hos min farfar i Rutvik, en liten by utanför Luleå. Min mamma hade på sig sin nya klänning. Under tiden hon bar den kom en nässelfjäril flygande. Givetvis förknippade jag fjärilen som en del av min mammas klänning. Mönstret var ju onekligen identiskt.